Rullskidor

Stabil sommarträning mot nya personbästa

Åkkänsla i fokus

Upptäck vårt revolutionerande samarbete med den trefaldige Vasaloppsvinnaren Oskar Svärd. Våra rullskidor är utvecklade för att vara stabila, tysta och ge dig den mest skidlika känslan.

Närbild på Oskar Svärd som håller upp en Atlas rullskida

Stabilitet

Våra rullskidor har en unik riktningsstabilitet som ger dig en balanserad och kontrollerad åkupplevelse. Du kan fokusera på din teknik och kraft utan att behöva oroa dig för oönskat vinglande eller instabilitet.

Njut av stillheten

Våra rullskidor är byggda på ett sätt som ger lågt vägljud. Du kan njuta av tysta och smidiga åkturer utan att bli störd av irriterande buller. Fokusera på din träning och njut av stillheten.

massor av rullskidor som ligger omonterade på ett bord

Stabilitet på våta väglag

Våra rullskidor ger dig ett bra grepp på våta och hala underlag. Oavsett om det regnar eller om du åker på blöta vägar kan du lita på att våra rullskidor ger dig det grepp du behöver för att fortsätta träna med full kontroll.

Två olika spann

För att ge dig den perfekta åkkänslan, erbjuder vi våra rullskidor i två olika spann. Genom att välja rätt spann för din vikt och kan du anpassa rullskidorna efter dina behov och få en mer skidlik åkupplevelse.

ett par rullskidor fotograferade liggandes på sidan

Återförsäljare av våra rullskidor:

sportatlas logotype

Vill du veta mer om våra rullskidor?